POČETNA
  • carousel0_0m.jpg
  • carousel0_1m.JPG
  • carousel3.JPG
  • carousel4.JPG
  • carousel5.JPG

UTISCI POLAZNIKA

Kursevi stranih jezika

Image Caption

Kursevi engleskog jezika

Image Caption

Kursevi nemačkog jezika

Image Caption

Kursevi francuskog jezika

Image Caption

Kursevi italijanskog jezika

Image Caption

Kursevi španskog jezika

Upis u toku

Lutkarsko pozorište

Image Caption

Petar pan

Image Caption

Miki i Mini

Image Caption

Pinokio

Image Caption

Crvenkapa

Image Caption

Crvenkapa i vuk

Image Caption

Pinokio

Image Caption

Tri praseta

Sanja Pećaranin

Da bih što bolje stupala u kontakt sa ino partnerima i budućim klijentima. firma Eklektika me je upisala na kurs engleskog jezika u školu Alfa i Omega. Već sada sam mnogo sigurnija u razgovorima i sa samopouzdanjem stupam u nove kontakte. Zahvaljujem se školi i nastavnom kadru i od sveg srca preporučujem ovu školu.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nada Vujović

Veoma sam zadovoljna ovom školom. Nastava nemačkog jezika se odvija na koristan i kvalitetan način, a profesorka je prijatna i otvorena za sva pitanja i saradnju. Knjige po kojima se radi su zanimljive i sve se prelazi veoma temeljno.Sve u svemu, ne mogu da nađem ni jednu manu. Dolazim na časove opušteno i sa njih tako i izlazim:)

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uroš Tošković

Ja sam verni učenik škole Alfa i Omega. Već nekoliko godina učim engleski u ovoj školi, jer nastavnici vešto i na zanimljiv način predaju, tako da mi nije teško da odvojim nesto od svog slobodnog vremena i za engleski. Pored sporta, moje prve ljubavi, engleski zauzima drugo mesto u mom životu, pa se nadam da ću nastaviti da pohađam kurs u ovoj školi.

emai: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Andrea Arsić

U školi stranih jezika "Alfa i Omega" sam svega tri meseca, ali i za to kratko vreme su moja iščekivanja zadovoljena. Trenutno sam na nivou B1/1 i mogu da kažem da mi se sviđa i brzina i način rada predavača, a i knjiga po kojoj se radi. Utvrdila sam prethodno znanje svog nemačkog jezika, stekla novo, a nadam se da ću ga u ovoj školi širiti i dalje.

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vladislav Glušac

Već nekoliko godina  pohađam kurseve engleskog jezika u školi Alfa i Omega i spravom mogu reći da su predavanja dobra, a da profesori lepo i vešto prenose svoje znanje. S druge strane mi smo na taj način motivisani i uspešno prihvatamo nova znanja. Veoma je važno reći da nam škola izlazi u susret u vezi satnice i dinamike predavanja. Sve u svemu: odlično je ovde.